keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

17 PÄIVÄÄ HÄIHIN

Meidän häät on reilun kahden viikon päästä. Tämän hetkinen olo lähestyvistä häistä on melko rauhallinen. Musta ei ole vieläkään kehkeytynyt hullua bridezillaa, vaan oon enemminkin bridechilla. Hääjärjestelyt menevät nätisti omalla painollaan muun elämän ohella. Aloitin heinäkuun alussa uudessa työpaikassa ja toistaiseksi kuuden päivän työputket eivät ole millään tavalla haitannut meidän lähestyviä häitä. Päinvastoin, on ehkä aivan hyvä, että työni pitää minut kiireisenä ja en kerkeä liikaa ajattelemaan häitä.

Ollaan lähes joka päivä tehty jotain järjestelyjä eteenpäin. Viime viikolla mulle tehtiin hääripset ja hääkynnet, jotka sitten huolletaan vielä itse hääviikolla. Eilen M haki koruliikkeestä meidän vihkisormukset takaisin ja nyt nekin on kaiverrettu. Huomenna on mun hääpukuni viimeinen sovitus ompelijan luona ja näillä näkymin mun pitäisi saada sekin huomenna takaisin. Tiistaina mulla on aika varattuna kampaajalle, värjätään ja leikataan mun hiukset viimeisen kerran ennen häitä.

Meillä on häiden alkoholit ostettuna, valokuvaajan kanssa käyty päivän runko läpi, kirkkoharjoitukset sovittuna ja häiden juhlapaikallakin käytiin vielä viimeisen kerran mittailemassa pöytiä ja muuten vaan ihmettelemässä. Kanttorin kanssa soittelin pari viikkoa sitten ja koska ei ole tullut soittoa takaisin, niin luultavasti hän löysi nuotit meidän toivomaan kappaleeseen. Toivossa on ainakin hyvä elää!

Muutamat printit mun pitäisi vielä tulostaa ja kasata spotifyyn vielä bilesoittolista. Ihan muutamia hankintoja pitäisi vielä tehdä, mutta sitten alkaakin paketti olemaan jo hyvin kasassa! 

Jos jostain oon iloinen ja helpottunut, niin siitä, että juhlapaikkamme on varattuna meille keskiviikosta maanantaihin. Saadaan kolme päivää laitella paikkoja rauhassa kuntoon ja kaksi päivää siivoilla. Keritään toteuttamaan juhlapaikasta just meidän näköinen, eikä tarvi panikoida sen suhteen.

Mun ajatus lyö tällä hetkellä tosi tyhjää ja vilkuilen jatkuvasti kelloa, kun mun täytyy pian rientää taas töihin. Palailen ainakin kerran ennen häitä tänne blogin puolelle, koska mun on pakko näyttää teille, kuinka ihanan yllärin sain mun kaasoilta ja muulta polttariporukalta! Mun polttareiden piti olla toukokuussa, mutta korona pilasi ne suunnitelmat. Koska polttareitani juhlitaan vasta tulevaisuudessa häiden jälkeen, niin mun ihanat ystäväni halusivat ilahduttaa mua ennen häitä. Saan olla kyllä niin kiitollinen mun läheisistäni. 

jasmine_K5A0063
kuva - Pia Taimi Visuals

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti