tiistai 23. kesäkuuta 2020

KOEKAMPAUS


*Kaupallinen yhteistyö Parturi Kampaamo Fiini, *Valokuvaus toteutettu yhteistyössä Maria Thereses Photography , *kukkaseppele saatu Kukka-Ulvila

Viikko sitten tiistaina oli kauan odottamani koekampaus, luottokampaajallani Parturi Kampaamo Fiinin Tarulla. Viime syksynä aloitettiin Tarun kanssa operaatio - koko mustista hiuksista eroon, jotta hääkampaukseni olisi näyttävämpi. Huomasin viime elokuussa kaason kampauksestani sen, ettei kampaus näyttänyt yhtään niin näyttävältä, kuin muilla kaasoilla ja tämä johtui juurikin koko mustista hiuksistani. 

Hiukseni ovat raskauden ja imetyksen lopetuksen jälkeen olleet todella ohkaiset ja katkeilevat. Toki tällä hetkellä ovat onneksi jo parempaan suuntaan! Tästä syystä olemme edenneet todella vauvan askelin hiusteni vaalentamisen suhteen. Olemme 3x raidoittaneet hiuksiani vuoden sisällä ja vielä olisi yksi kerta ennen häitä. Häähiukseni ovat jo melkein siinä pisteessä, missä haluankin niiden hääpäivänä olevan.

IMG_4789

IMG_4820

Kuten varmasti jokaisella morsiamella, niin myös mulla oli oma inspiraatio kampauskuva, jonka olin löytänyt pinterestistä. Ainoa ero inspiraatio kuvallani ja omassa kampauksessani on kukkaseppele, joten Taru onnistui työssään aivan täydellisesti! Ylitti jopa omat odotukseni kampaukseni suhteen! 

Olenkin aikasemmin joskus kertonut, ettei mulle tule hääpäivänä huntua, vaan jotain muuta. Kukkaseppele on se jotain muuta. Hääpukuni on melko boheemi ja yksinkertainen, vaikka siinä onkin pieniä kauniita yksityiskohtia. Hääkoruni ovat myös todella sirot, joten kukkaseppele kruunaa yksinkertaisen kauniin häälookkini. 

Päätin hakea kukkaseppeleen mukaan koekampaukseen, jotta Taru näkisi kumpi on parempi vaihtoehto kampaukseen, seppele vai nauha. Seppele vei voiton. Nyt tätäkään ei tarvitse jännittää hääpäivänä, että miten seppele istuu päähän. Joten vinkkinä muille, jos harkitset yksittäisiä kukkasia tai seppelettä hääkampaukseesi, käy hakemassa ne myös mukaan koekampaukseen.

IMG_4769

Ennen koekampausta mulle tehtiin myös koemeikki, joka on Heidin käsialaa (@wckdbitch instassa).
Hääpäivänä huulipuna vaihdetaan huulikiiltoon. Ikuisena GG fanina Serenaa lainatakseni ''Lipstick last longer, mut gloss is more fun.'' Muuten olenkin todella tyytyväinen koemeikkiini, se on just kivan fresh. 

Koemeikissä mulle laitettiin ripsiväriä, mutta hääpäiväksi aion ottaa ripsienpidennykset. 

IMG_4770

Kukkaseppeleestä riitti myös iloa jopa juhannukseen asti. Nähtäväksi jää, kauan itse hääpäivän kukkaseppele jaksaa olla voimissaan!

Jos etsit Satakunnan alueella hääkampauksen tekijää, lämmin suositus Fiinin Tarulle. Hän kuuntelee ja osaa toteuttaa just sun haaveista totta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti