maanantai 15. kesäkuuta 2020

DIY HUISKUTUSKEPIT

Ehkäpä vihdoin olisi aika rikkoa tämä pitkä hiljaisuus. Koronakevät puhkaisi meidän hääkuplan ja hääfiilis oli pitkään kateissa. Kieltämättä en ole vieläkään päässyt takaisin hääkuplaan, vaikka häihin on enää 54 päivää jäljellä
Instagramissani kerroinkin tuntevani jo häästressiä ja lievää ahdistusta tulevista häistä. Tämä johtuu enimmäkseen siitä, että olen keskittänyt kaiken energiani ja mielenkiintoni omakotitalomme remonttiin ja häiden järjestäminen on jäänyt vähemmälle. Aloitan myös uudessa työpaikassa heinäkuussa, joten nyt jos milloinkaan mun pitää hoitaa häihin liittyviä asioita eteenpäin, vielä kun mulla on ylimääräistä aikaa.

Tuumasta toimeen, viikonloppuna askartelin häihimme huiskutuskepit, joihin inspiraation sain blogikollegani Jannican blogista. Alkuperäinen suunnitelmani oli ostaa ne uutena, mutta tajusinkin, että tekemällä itse tulee melkoinen säästö. Ja tuleepahan samalla askarreltua edes jotain pientä häihin.

1

Kukkakepit 10kpl paketti 2€ x2
Kilikellot 40kpl 4.90€
Nauhat yhteensä 8€

Isäni sahasi sirkkelillä kukkakepit puoliksi ja porasi 2mm reiät kukkakeppien toiseen päähän. Hioin hiomapaperilla sahatut päät.
Kuumaliimasin jokaiseen kukkakeppiin ensin yksittäin menevän pitsisen nauhan, jonka jälkeen liimasin kaksinkerroin tulevan nauhan pitsisen nauhan päälle. Tämän jälkeen leikkasin pienen palan rautalankaa, jonka laitoin menemään kilikellon läpi. Väänsin rautalangan, laitoin kukkakeppien reikiin kuumaliimaa ja työnsin ns. ylimääräisen rautalangan kukkakepin reiän sisälle. 

2

Näistä tuli mun mielestäni oikein somia ja kauniin yksinkertaisia. Oon enemmän kuin tyytyväinen näihin! Ja mua ilahduttaa ajatus siitäkin, että nämä eivät roskaa kirkon oven edustaa, kuten esim. riisi.

3

Huomenna mulla onkin odotettu koekampaus ja koemeikki parturi kampaamo Fiinissä. Jännittävää! Luokkakaverini ja valokuvaajakollegani tulee ikuistamaan kampaukseni ja meikkini. Joten nähdään seuraavaksi niissä tunnelmissa täällä blogin puolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti