maanantai 23. maaliskuuta 2020

KORONA JA LÄHESTYVÄT HÄÄT

Enpä olisi koskaan osannut edes kuvitella, että häät ovat vaarassa peruuntua tappavan viruksen vuoksi. Mutta kukapa olisi?

Ensin meni koulu, lauantaina meni työpaikka, mahtaakohan seuraavaksi mennä meidän häät? Onneksi me kerkesimme suorittamaan viimeiset näytöt koulussa viikkoa ennen kuin koulut suljettiin. Nimittäin mä olen nyt todistusta vaille valmis kuvallisen ilmaisun toteuttaja.
Ravintola-alalla, pienyrittäjällä työskentelevänä osasinkin odottaa lomautusta ja sieltähän se tulikin. Vaikka lomautus tulikin, en oo surullinen. Nyt mulla on taas mahdollisuus olla hetki kotona lapseni kanssa, vaikka taloudellisesti tiukkaa tulee olemaan. 

Mites sitten ne lähestyvät häät? Me ei olla vielä kaikkia hääkutsuja keritty postittamaan, mutta tarkoitus kuitenkin olisi ne tässä lähettää. Meillä on vastauspyyntö 1.7 mennessä ja vielä elätän toiveita, että saisimme häitämme tanssia 8.8. nyt vain täytyy elää päivä kerrallaan ja odottaa rauhassa mitä tulevan pitää. 

Ollaan kuitenkin päädytty siihen ratkaisuun, mikäli olosuhteiden takia pitää juhlat perua, niin sitten ne juhlat vaan siirretään. Nää on kuitenkin semmosia asioita, joihin kukaan ei vaan voi nyt vaikuttaa. Aiomme kuitenkin mennä vihille meidän päivänämme, juhlista viis, koska tärkeintä meille on kuitenkin sanoa toisillemme 'tahdon'. 

Oltiin myös suunniteltu, että lähtisimme lokakuussa häämatkalle New Yorkiin. Vaikka syksyllä voisikin taas matkustaa, niin luultavasti siirrämme häämatkamme ajankohdan ensi vuoteen. Kyllä se New York meitä siellä odottaa, eikä katoa mihinkään. 

Tapahtui mitä tapahtui, mä yritän miettiä positiivisesti enkä vaivu epätoivoon. Tässä on vielä 138 päivää aikaa the päivään ja mitä tahansa kerkeää vielä tapahtua. Tärkeintä on nyt vaan pysyä kotona ja terveenä.

Mikäli olet myös tämän vuoden morsian ja hääjuhlanne on vaarassa peruuntua ja kaipaat vertaistukea. Suosittelen liittymään facebookissa ryhmään nimeltä - Häät 2020 kriisivuosi


original

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti