torstai 20. helmikuuta 2020

HÄÄMESSUILEMASSA TAMPEREELLA

*Kaupallinen yhteistyö Tampereen Häämessut/Finland Events Oy. Majoitus, illallinen, sisäänpääsy messuille saatu* 

Nyt on mun osaltani häämessut messuiltu ennen meidän hääpäiväämme, johon on 170 päivää jäljellä. Onneksi viimeinen messukokemukseni ennen meidän h-hetkeä oli juurikin Tampereen häämessut, koska niistä jäi taas niin hyvä fiilis itselle.

Helmikuun toisena viikonloppuna suuntasin junalla Tampereelle. Rautatieasemalle päästyäni aloin kävelemään kohti *Original Sokos Hotel Ilvestä. Tampereen häämessut olivat varanneet minulle Ilveksestä huoneen messuvieraluni ajaksi. Huoneeni sijaitsi 15. kerroksessa, mistä oli upeat näkymät alas koskeen. Huoneessa mua myös odotti yllätys, pari piccolopulloa kuohuvaa ja kuivattuja suklaamansikoita! Olin myöskin salaa toivonut, että huoneessa olisi kylpyamme. Sekin sieltä löytyi ja illalla ennen nukkumaan menoa rentouduinkin lämpimässä vaahtokylvyssä, kera spotifyn ja kuohuvan. Mun mielestä kyseinen huone sopisi oikein hyvin hääparille hääyöksi ja voisin siellä itsekin viettää hääyön! Aamulla istuin ikkunalaudalla kylpytakki päällä ja ihastelin uuteen huomeneen herännyttä Tamperetta.


3 1-212

Kun olin kirjautunut hotelliin ja jättänyt tavarani sinne, lähdin kävelemään takaisin rautatieasemalle. Sieltä Elisa nappasi mut ja Jasmiinan kyytiinsä, ja lähdettiin kolmestaan kohti Tähtiareenaa. Tähtiareenalla tapasimme Häät-lehden päätoimittajan Sarin ja lähdettiin hänen kanssaan kiertämään messualuetta. Saimme rauhassa tutkiskella miten itse häämessualue rakentui ja kuvailla näytteilleasettajien pisteitä. Tänäkin vuonna moni näytteilleasettaja oli rakentanut oman pisteensä todella luovasti ja niistä löytyi monia upeita yksityiskohtia.

11 5 6
13 14-2

Kun olimme saaneet kameroiden muistikortit täyteen kuvia messualueelta, lähdimme viemään autoja keskustaan, jonka jälkeen suuntasimme kolmen ruokalajin illalliselle ihastuttavaan Villa Sofiaan. Villa Sofiassa meidät otti vastaan Heini ja Petra. He olivat taikoneet meille todella maittavan menun, enkä edes muista, koska viimeksi olisin saanut syödä niin herkullista ruokaa!

Menumme piti sisällään:

Alkuruoka - Samettinen maa-artisokkakeitto paahdetuilla pähkinöillä ja tuoreella lehtipersiljalla.

Pääruoka - Siikaa valkoviini-voikastikkeella, sitruunarisotto ja höyrytettyjä kasviksia.

Jälkiruoka - Mustaherukka-marenki-kermakakku ja suklaamoussekakku.


15

Villa Sofia on juhlatilana hyvin elegantti ja siellä voi järjestää niin tunnelmalliset häät, syntymäpäivät tai miksei vaikka yrityksen kokouksenkin! Ja kun viralliset ohjelmanumerot on saatu pois alta, niin juhlat voi siirtää myös tunnelmalliseen alakertaan, missä on tilaa tanssia. Villa Sofia tarjoaa myös mahdollisuuden mm. kokkauskursseihin ja viininmaisteluun.

Lauantaina Elisa nappasi mut ja Jasmiinan taas kyytiinsä rautatieaseman vierestä ja lähdimme kohti Tampereen häämessuja. Myös me bloggaajat saimme osallistua messuihin ja olimme mukana paneelikeskustelussa, jota moderoi Häät-lehden päätoimittaja Sari. Paneelikeskutelun aiheena oli ''Mitkä on ees täydelliset häät?''. Mun on pakko tämä myös täällä myöntää, että mua jännitti paneelikeskustelu aivan hulluna! Mun sydän hakkas ja kädet hikoili. Oon ihminen joka ei niin välitä olla esillä ja puhun mitä sylki suuhun tuo, mitään sen kummemmin ajattelematta. Mulla myös menee sanat sekaisin ja keksin ihan omia sanoja. Onneksi Jasmiinalla ja Elisalla oli aiempaa kokemusta paneelista ja tarjosivat kuuntelijoille vähän laadukkaampaa keskustelua munkin edestäni, haha. Toki nyt oon taas yhtä uutta kokemusta rikkaampana!

10-3 9-2

Paneelin jälkeen jäimme katsomaan heti perään alkavan häämuotinäytöksen, jonka jälkeen kävimme lounastamassa. Lounaan jälkeen kiertelimme kaikessa rauhassa näytteilleasettajien pisteitä ja ehkä kävimme vähän myös maistelemassa hääkakkuja. Tampereen häämessuilla oli todella monipuolisesti näytteilleasettajia, aivan varmasti jokaiselle jotakin! Löytyi valokuvaajia, floristeja, pitopalveluita, sormuksia, hääpukeutumista yms. Itse messualue oli mielestäni fiksusti rakennettu myös tänäkin vuonna. Kertaakaan ei tarvinnut jäädä jumiin tungokseen, kun pisteitä ei oltu niin tiiviisti rakennettu kiinni toisiinsa. Tilavat käytävät oli myös perheellisille todella hyvä juttu, että he mahtuivat kulkemaan alueella vaivattomasti lastenvaunujen kanssa.

7

Tällä kertaa messuilla omaa mielenkiintoa herätti eniten miesten hääpukeutuminen. Meillä on jo kaikki mahdolliset varaukset häitä varten tehty ja mun pukeutumiseen kaikki tarvittavat ostettu. Eli seuraavana vuorossa onkin löytää M:lle hääpuku ja kengät. Myöskin ilo silmälle ovat aina erilaiset vieheet! Myös osana M:n häälookia tulee olemaan viehe.

17

Häämessuilla oli myös esillä Vuoden kaunein hääpuku 2020-kilpailun finalistit, joista sai äänestää suosikkiaan. Jos et ole vielä äänestänyt omaa lemppariasi, pääset kilpailuun TÄSTÄ.

18

Messuilla sai taas ihailla upeita hääkattauksia ja kimppuja, ja äänestää omaa suosikkiaan. Messujen jälkeen olikin erittäin fiksua poiketa ikeaan.. 

Oma messukokemus oli taas hyvinkin mieluisa ja mielelläni poikkean Tampereen häämessuilla myös ensi vuonna! Messut, johon tekee mieli aina vaan palata uudestaan ja uudestaan!

Suuri kiitos Tampereen häämessut upeasta ja inspiroivasta messuviikonlopusta! Oli ihanaa olla taas vieraananne. Kiitos myös Original Sokos Hotel Ilves ja Villa Sofia. Ja tietysti myös kiitos loistavaakin loistavammalle seuralle, eli häät-blogiyhteisölle ja Häät-medialle. Toivottavasti nähdään taas pian!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti