keskiviikko 19. helmikuuta 2020

HÄÄKUTSUT - CHECK!

Vihdoin meidän hääkutsut ovat kaikessa kokonaisuudessaan valmiit. Mun on pakko myös täällä todeta, että mä oon niin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka itse sanonkin. Ja kuinka pienellä vaivalla sitä saa kauniit ja simppelit kutsut. Mun ensimmäiseen postaukseen hääkutsuista pääset TÄSTÄ.

Itse kutsuhan on siis piirtoheitinkalvosta tehty eli läpinäkyvä. Hääinfon tein myös photoshopilla samantyyliseksi, kuin itse kutsun. Infot tulostin myöskin koulussa, vähän paremmalle ja paksummalle paperille. Kutsujen kuoret olen aikoinaan tilannut wishiltä ja kutsujen rusettitarrat löysin Porin hintakaaresta. Kutsujen yhteishinnaksi jäi reilusti alle 30€, kun mikään muu näissä ei maksanut kuin kuoret ja tarrat. Kirjekuoret ja postimerkit ovat vielä ostamatta.

12

13

11

Kuten infosta voi lukea, me ollaan just niitä ketkä toivovat rahaa häälahjaksi. Me ollaan kuitenkin häiden aikaan asuttu 4,5v yhdessä, joten meiltä kaikki mahdollinen löytyy, mitä nyt elämiseen tarvitaan.

Me ei kuitenkaan olla vielä päästy kokemaan matkustamista kahdestaan (ja ei, tähän en laske päivää Tukholmassa), kun perhearki alkoi kohdallamme niin äkkiä. Joten infoon olikin ihana kirjoittaa: ''Paljolla meitä on jo siunattu, mutta jos yhtä on kaivattu, niin matkaa ensimmäistä, kahden aikuisen yhteistä.'' Meidän mielestä kokemukset ovat arvokkaampia, kuin yksikään rahalla ostettu esine. 

Emme myöskään nähneet syytä avata taas uutta säästötiliä häiden takia, joten laitoimme kutsuun yhden mun säästötilin tilinumeron. Vähän samaa pohdein joskus hääsähköpostin kanssa, jos mulla on neljä eri sähköpostia, miksi muka taas pitäisi tehdä uusi häiden takia? Hmmh.


Mitä mieltä ootte meidän hääkutsuista?


2 kommenttia:

  1. Mä oon kans joskus saanut tällaisen vähän vastaavanlaisen kutsun, ja oli kyllä ihana! :) Mikäli joskus itse pääsen siihen pisteeseen, että voi hääkutsuja alkaa postitella, tulee kutsuiksi varmasti tämän tyyliset! :)

    http://www.hennam.fi/

    VastaaPoista