torstai 6. helmikuuta 2020

ERILAINEN VASTUULLINEN HÄÄMATKA, MATKAILUAUTOLLA KOTIMAASSA

*Kaupallinen yhteistyö Tampereen Häämessut/Finland Events Oy


Huomenna pääsen taas nauttimaan häämessuhuumasta mainiossa seurassa ja tällä kertaa junan määränpää onkin Tampere! Voi juku, miten oon odottanut tätä alkavaa viikonloppua! Meillä on niin mahtava viikonloppu taas luvassa! Joku teistä voi ehkä muistaakin, että olimme myös viime vuonna messuilemassa Tampereella Häät-blogiyhteisön tyttöjen kanssa. Jos just sulta on kyseiset messuaiheiset postaukset menneet ohi, niin ei hätää, niihin pääset TÄSTÄ & TÄSTÄ & TÄSTÄ.

Viime vuoden tapaan, Tampereen Häämessuilla on tänäkin vuonna hyvin kattavasti näytteilleasettajia,   eli varmasti jokaiselle messuvieraalle jotain. Yksi monista näytteilleasettajista on on McRent.

Tiesittekö, että McRent on Euroopan suurin matkailuautovuokraamo? Mä voin heti myöntää, että mä en tiennyt. Toki, mulla ei ole yhtään omaa kokemusta matkailuautoista ja sen takia on ollutkin mielenkiitoista tutustua McRentin palveluihin. McRent vuokraa edullisia, alle kolme vuotta vanhoja, huippukuntoisia matkailuautoja.

Miltä kuulostaisi erilainen vastuullinen häämatka? Koti Suomessa matkailuautolla ajaen?

Ei mun mielestä yhtään hullummalta! Meidän kotimaamme on kesällä mitä kaunein ja nähtävää riittää. Jos me lähdettäisiin M:n kanssa matkailuautoilemaan häämatkallamme, haluaisin ehdottomasti lähteä suoriksi Lappiin! Mä en ole vielä koskaan käynyt pohjoisessa, joten voin vaan kuvitella, kuinka upeaa siellä on kesäaikaan. Toki Ähtäriinkin olisi aivan pakko päästä katsomaan Pandoja! 

Suomi on täynnä tuhansia järviä, joissa uida. Lukuisia luonnonpuistoja, joissa temmeltää. Kuvan kauniita maisemia. Harrastusmahdollisuudet ovat lukuisia luonnossamme eri vuodenaikoina. Kesäaikaan kaupungeissa ja kylissä on paljon markkinoita, joita kiertää. Monissa kaupungeissa on hyvin mielenkiintoisia museoita. Joten miksi ei? Miksi mennä merta edemmäs kalaan?

Ja kiertämällä omaa kotimaata, tietysti suosii myös kotimaisia yrityksiä ja eurot jäävät meille tänne! 

Mun top 5, jos me lähdettäis matkailuautolla häämatkalle:

1) Pohjois-Suomi, Lappi

2) Ähtäri Zoo

3) Karhunkierros

4) Kolin kanssallispuisto

5) Hanko


Kyselin myös McRentin Kaisalta muutamia kysymyksiä sähköpostin välityksellä, koskien tietenkin McRentiä. Näin hän minulle vastasi:

Minkälaisia matkailuautoja McRent vuokraa?

- McRentillä on B-kortilla ajettavia retkeilyautoja ja asuntoautoja. Pienimmät on tarkoitettu 2lle hengelle ja isommat alkoviautot jopa 6lle hengelle.

Jos teiltä haluaa vuokrata matkailuauton, niin kuin kauan ennen haluttua ajankohtaa täytyy auto vuokrata? Riittääkö kuukausi tai vaikka jopa viikko?

- Syksyllä aletaan varailemaan jo seuraavan kesän autoja. Nyt alkuvuodesta kannattaa olla heti varailemassa, mikäli vielä mielii kesäkuulle autoa. Alkaa olla jo hyvin varattua. Se on tuurista kiinni, jos loppukeväästä vielä koittaa saada viikoksi autoa kesälle. Suurin sesonkiaika meillä McRentillä on juhannuksesta elokuun lopulle ja varsinkin ulkomaiset asiakkaat saapuvat heinäkuun puolessa välissä.

Jos ei ole ennen ollut matkailuautoilemassa, niin mihin kannattaa ensikertalaisen varautua?

- Ehkä ensikertalaisen kannattaa varautua siihen, että saattaa ''syttyä karavaanariksi'', kun huomaa miten helppoa matkustaminen on. Ja kuinka voi aina mennä sinne missä aurinko paistaa. Ja vieläpä huomata olevansa vastuullinen matkailija ja kannattaa kotimaisia yrityksiä matkustelemalla kotimaassa, jossa muuten on aivan huikeita paikkoja vierailla!

Mikä on minimi vuokra-aika autolle?

-Kesällä miniaika on viikko, muina aikoina pyritään joustamaan. Eikä tarvitse vuokrata aina tiettyä viikkoa, vaan vuorokausia ja ne voi alkaa vaikka tiistaina ja loppua seuraavan viikon perjantaina. Ei siis ole mitään vain maanantaista maanantaihin viikkoja.

Missä maissa matkailuautolla voi ajaa?

- Suosittuja kohteita meillä on tietysti Lapin jälkeen Norja ja Ruotsi. Myös Balttian kautta on matkusteltu keski-ja etelä-eurooppaan.

Jos jokin sua mietityttävä kysymys jäi kysymättä, niin poikkea viikonloppuna McRentin pisteellä (E 104). He vastaavat sulle kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin!

Ootko sä tulossa Tampereen Häämessuille? Nähdäänhän me siellä? Tuu rohkeasti nyppäseen mua, Elisaa tai Jasmiinaa hihasta. 

Lauantaina osallistumme myös mielenkiintoiseen paneelikeskusteluun, jonka aiheena on ''Mitkä ees on täydelliset häät''. Kannattaa siis ehdottomasti olla kuuntelemassa klo 11:15-11:50! Messujen ohjelman pääset lukemaan TÄSTÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti