tiistai 21. tammikuuta 2020

200 PÄIVÄÄ HÄIHIN!

Tänään on tasan 200 päivää häihimme. Joulukuun lopussa julkaisin postauksen, joka sisälsi to do-listan alkavalle häävuodellemme. Postaukseen pääset TÄSTÄ. Nyt kun tätä kuluvaa vuotta ollaan menty jo huimat 21 päivää, niin olemme saaneet jo muutamia asioita hoidettua pois alta.


♡ M:lle löytyi vihkisormus loppiaisena Puuvillan timanttisilta -20% alesta. Kyseistä sormusta M olikin jo sovitellut loppukesästä ja nyt vihdoin saatiin siitäkin ostopäätös tehtyä.

1

♡ Myöskin kauan himoittu Naskali Leatherin kääntönahkarusetti löytyi M:lle Love Me Do- häämessuilta. Eli enää vain puku ja hääkengät ostoslistalla!

2

♡ Itselleni löysin täydellisen vaimomekon Ellokselta ja vielä melko hyvästä alesta. Paketti itseasiassa odottaakin minua tällä hetkellä postista noudettavaksi, iiks! Jos ihmettelet mikä ihmeen vaimomekko, käy lukemassa TÄMÄ postaukseni.

♡ Kävimme palaveeraamassa pitopalvelumme kanssa viikko sitten maanantaina ja perjantaina sain menu-ehdotuksen sähköpostiini. Eilen lähetinkin hyväksynnän kyseisestä menusta.

♡ Eilen M varasi meille hääyön hotellihuoneen Porin Scandicista.

3

Hotellihuoneen kanssa meinasikin käydä kehnosti, joten jos vietät häitäsi Porissa 8.8.2020 ja teiltä puuttuu vielä hääyön hotellihuone, varatkaa se H-E-T-I! Kyseisenä viikonloppuna Porissa on AKT:n valtakunnalliset kesäpäivät ja lähes kaikkien hotellien hotellihuoneet on jo varattu. 

Kiitos toisen pääkaasoni, aloimme heti metsästämään meille hotellihuonetta, kun saimme kuulla tästä tilanteesta. Jos olisimme yhtään myöhemmäksi tämän jättäneet, olisimme luultavasti jääneet ilman hotellia. 


Pikkuhiljaa kohti hääpäivää. Jospa seuraavaksi löytyisi mieluisa hääauto! 
Onneksi myös tässä asiassa rakas pääkaasoni on jeesimässä meitä. Valitkaa kaasot ja bestmanit tarkkaan, meinaan toisista on aivan suunnaton apu hääjärjestelyissä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti