keskiviikko 18. joulukuuta 2019

KAUPPASUOSITUKSIA KUKKAISTYTTÖJEN PUKEUTUMISEEN

Meidän häissämme kukkaistytön roolissa tulee toimimaan oma tyttäremme ja kaasoni toinen tytär. Olen kaasoni kanssa puhunut siitä, kuinka toivoisin tytöillä olevan samanlaiset tai edes samantyyliset mekot, ainoana erona se, että V:lla mekko olisi valkoinen, kuten minulla.

Koska panostamme omaan hääpukeutumiseen, haluamme myös panostaa tyttäremme pukeutumiseen.  Äidin tavoin V astelee alttarille myös Parikat jaloissaan, jotka löysinkin melko hyvästä alesta juhannuksen (?) jälkeen. Kengät jo löydetty, vielä olisi mekko hakusessa! 

Olen huomannut, että monet muut äidit itseni lisäksi etsii myös lapsilleen sitä ''oikeaa'' mekkoa. Ihanaa huomata olevan samassa veneessä muidenkin häitään järjestävien äitien kanssa. Joten äiti-ihmiset, nyt mä ajattelen teitä ja vinkkaan teille muutamat vaihtoehdot mistä etsiä sitä oikeaa.

Tällä hetkellä oma henkilökohtainen lemppari verkkokauppani, josta olen ihaillut mekkoja tytöille on mikäs muukaan kuin:


blog


Toisena tulee meidän yksi lempi vaatemerkki, jolla on ajattoman kauniita lastenvaatteita valikoimassa:

Jamie Kay
blogi1
Kolmantena varmasti monille tuttu:

POMPdeLUX

blogi2

Näiden kolmen yllämainitun lisäksi:

Fafa Collectionilla on muutama aivan ihana mekko tällä hetkellä valikoimassa.

Metsolalla on keväisin yksinkertaisen kauniita mekkoja valikoimassa.

Dolly by Le Petit Tom jos haluat ehdottomasti tylliä.

Lauroulla on ollut aikaisemmin kauniita mekkoja ja asusteita, ehkäpä niitä tulee taas pian valikoimaan!


Jospa joku näistä olisi uusi tuttavuus just sulle. Onnea etsintään kaikille tämän asian kanssa kamppaileville äideille! ♡ 
VINK! Alkuvuodesta alkaa taas verkkokauppoihin ilmestymään kesäisempia ja hennompia värejä, kun SS20 mallistot tulevat myyntiin. Mä alan itse kallistumaan Arabellaan and Roseen, joten ehkäpä lähempänä kesää tulee sinne tilaus tehtyä.

Ihanaa keskiviikkoa! 

2 kommenttia:

  1. Meidän tytön mekko tuli sattumalta vastaan kun oltiin muuten vaan ostamassa vaatteita. Neiti bongas Name itistä alessa olevan vaaleanpunaisen mekon noin 11eurolla 🤩 Ainakin oli mieluinen eikä tarvinnut mummun tapella vaatteista hääpäivän aamuna. Hän kun on niin kovin tarkka tällä hetkellä vaatteistaan 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Ihanaa, että teidän pieni neiti löysi itse mieleisen mekon teidän häihinne 😍 Ja vielä noin edullisen! Jos meillä V saisi päättää, hän pukeutuisi varmaan johonkin ryhmä hau tai pipsa possu mekkoon.. 😂

      Poista