tiistai 26. marraskuuta 2019

KUULUMISIA

Huh, tiedättekö kun elämässä on niin paljon eri rautoja tulessa, niin jokin asia jää tahtomattaan taka-alalle? Näin mun blogille on käynyt, pahoittelut! 

Mä oon antanut kaiken energiani kouluun, töihin ja meidän perhearkeen.  Suoritin tässä kuussa niin monta eri näyttöä, että mulle jäi näillä näkymin vain yksi tutkinnonosa suoritettavaksi kevääksi. Toki muutamia arvosanoja yritän vielä korottaa, koska mä haluan näyttää itselleni, että kerrankin elämässä mulla on kaikki mahdollisuudet valmistua hyvillä ja kiitettävillä arvosanoilla. Koulun ohella teen valokuvauskeikkaa, ja tietysti tämän hetkistä päätyötäni 2-3 vuoroa viikossa. Mistä onkin itseasiassa tulossa omaa postausta, aiheella miten mun päätyöni näkyy osana meidän häitä? Mielenkiintoista eikö?

No mites itse hääsuunnittelurintamalla? 

-Ollaan yhtä purnukkaa vaille saatu kerättyä meidän häidemme maljakot (omaa postausta näistäkin tulossa).

-Käytiin parin kaasoni kanssa iltapuku outletissa ihailemassa aivan upeita mekkoja. Suosittelen kyseistä outlettia jokaiselle, jos se on tulossa omalle paikkakunnalle!

-Yhden kaason mekko on löytynyt ja ostettu JEEE!! 1/4

-Upea kirkkolaulajamme ja itse laulukin meni meillä vaihtoon muutamasta ihanasta ♡ syystä. Enkä voisi olla yhtään iloisempi tästä muutoksesta.

-Hääsäästöt näyttää aika positiiviselta tällä hetkellä, toki paljon on vielä säästettävää ja vain 256 päivää jäljellä. #toivottavastivelattomathäät

-M:n ensimmäinen hääpäivän asuste on löytynyt ja ostettu. Se olikin itseasiassa hänen isänpäivälahjansa. 

-Mulle tehtiin nyt syksyllä ekaa kertaa microblading-kulmakarvat ja olen niin rakastunut kulmakarvoihini tällä hetkellä, että aion myös vahvistella niitä taas lähellä häitä! Eipä tarvi ainakaan pelätä, että kulmakarvat valuvat pois kesken päivän.

-Operaatio häähiukset alkoi syyskuussa ja joulukuussa mulla on aika seuraavaksi kampaajalle, eli ihan pian! Tavoitteena on päästä koko mustista hiuksista eroon, jotta mun hääkampaus erottuu paremmin. Operaatio häähiuksista tulossa myös oma postauksensa.

-Istumajärjestys on vihdoin tehty! Se olikin yllättävän helppoa, vaikka kuvittelin toisin.

-Pidettiin porukalla polttarikokoontuminen, tytöt kuuntelivat mun toiveita ja pojat M:n toiveita. Saas nähdä mitä nuo hurjapäät meidän päänmenoiksi keksii!


häätt
Psst.. Ootko bongannut tämän mun ottaman kuvan uusimmasta Häät-lehdestä?

Tällä viikolla sain aloittaa myös mun ensi vuoden kalenterin! Kuinka onnellinen ihminen voikaan olla uudesta kalenterista? Varsinkin, kun vihdoin siinä kannessa lukee meidän vuosi. Hassua, kuinka kauan ollaan jo odotettu yhden mun kaasoni kanssa meidän alkavaa häävuotta ja se on jo aivan käsillä! VIHDOIN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti