keskiviikko 16. lokakuuta 2019

HÄÄT-LEHTI LOKAKUU 2019 - SORMUKSEN UUSI ELÄMÄ

*Postaus on tehty yhteistyössä Häät-lehden kanssa, osana Häät-blogiyhteisöä*

Uusi ja (taas) todella upeasti toteutettu Häät-lehti ilmestyi aikaisemmin tässä kuussa ja innokkaimmat kanssa morsiamet ovat varmasti sen jo kerinneet omiin kätösiinsä saamaan. Mä olin tästä numerosta todella innoissani ja syystä! Lehti sisältää toinen toistaan ihanempia artikkeleita, ja  osassa on myös äänessä mun muutamat ihastuttavat blogikollegani. Eikä siinä vielä kaikki! Tarkkaavaisimmat ovatkin voineet bongailla muutamia mun ottamia kuvia lehdestä. 
Superein juttu ehkä i-k-i-n-ä!

Mulla on ollut hääinnostus vähän kateissa viime aikoina, joten tämä Häät-lehden uusi numero saapuikin juuri oikeaan aikaan! Hassua, luulisi, että hääinnostus olisi tällä hetkellä huipussaan, mutta ei vain ole. Kokeeko muut vuoden 2020 morsiamet tätä samaa, vai olenko ainut? 

Kuten viime numeron ilmestymisen aikoihin, me blogiyhteisön tytöt saatiin tälläkin kertaa valita jokin lehden artikkeli blogiin käsiteltäväksi. Tällä kertaa mun kiinnostuksen herätti juttu, nimeltään 'sormuksen uusi elämä'.

Haat-lehti 201902 morsian lukee haalehtea sohvalla
(Kuva on kuvituskuva, joka on saatu Häät-lehden päätoimittajalta, Sarilta)

Artikkeli kertoo otsikkonsa mukaisesti, että perintökihlasta vihkisormukseksi. Mun mielestä ajatus on kaunis kerta kaikkiaan. Sormus, jolla on paljon tunnearvoa annetaan eteenpäin ja näin ollen sormus saa lisää käyttöaikaa itselleen. Ja jos sormus ei ole sellaisenaan mieleinen, niin se on muokattavissa kantajansa näköiseksi.

Ystäväni, kenelle olin kaasona juuri pari kuukautta sitten teetätti edesmenneen äitinsä vanhoista sormuksista ja omasta kihlasormuksestaan itselleen todella upean ja uniikin vihkisormuksen. Sormuksesta tuli juurikin kantajansa näköinen ja minusta on kaunista, että hänen äitinsä muisto kulkee aina näin hänen mukanaan.

Ja jos mietitään ekologisesti, niin toisen roska, voi olla toisen aarre. Joten jos ajatus aivan uudesta sormuksesta ei viehätä, kannataa kiertää kirpputoreja, huutokauppoja tai kysellä vaikkapa juuri siitä omasta lähipiiristä, löytyisikö ehkäpä perintösormusta. Mistä sitä tietää, jos sieltä löytyisikin juuri se sun unelmien sormus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti