tiistai 22. lokakuuta 2019

HÄÄT-BLOGIYHTEISÖN BLOGGAAJIEN PARHAIMPIA DIY-POSTAUKSIA

Kyselin aikaisemmin facebookin puolella kanssa bloggaajilta, löytyisikö heiltä jotain diy-postauksia, joita haluaisivat uudelleen jakaa uusille silmille. Häät-blogiyhteisö ei taaskaan pettänyt! Jo häitään tänä vuonna juhlineet blogikollegani Elisa - Bridelisa ja Jannica - Syysmorsian 2019, antoivat minulle luvan uudelleen jakaa heidän itse valitsemiaan muutamia upeita DIY-postauksia, joista on varmasti apua ensi kesän morsiamille, kuin myös muille tuleville. Nyt on melkoisia diy-aarteita luvassa!

Joten jos olet diy-henkinen, tai vaikka tarkan markan-Anneli suosittelen ehdottomasti käyttämään hyödyksi näitä seuraavia postauksia, mitkä nämä upeat naiset ovat teille valinneet!


bridelisa

♡ Haluatko tehdä kartan mukaan hääkutsuun? Nappaa TÄSTÄ Elisan vinkit toteutukseen.

♡ Tuottaako kenties kukka-asetelmat ahdistusta? Oletko miettinyt, että mitäpä jos tekisit ne itse? TÄSTÄ Elisan näppärä postaus itse tehdystä kukka-asetelmasta.

♡ Etkö saa hyvää tarjousta vieheisiin ja haluat säästää tässä asiassa? Elisa on tehnyt juurikin sua varten diy-postauksen myös vieheistä, itse postaukseen pääset TÄSTÄ.

syysmorsian

♡ Miltäpä kuulostaisi uniikit kirjekuoret hääkutsuille? Jannican miellettömään postaukseen pääset TÄSTÄ.

♡ Mitä teidän häissänne heitetään, riisiä vai puhalletaanko saippuakuplia? Entäpäs miltä kuulostaisi huiskutuskepit vaihtoehtona perinteiselle riisille? Jannican ohjeet itse tehtyihin huiskutuskeppeihin löydät TÄSTÄ.

♡ Häät ovat ilonkyynelten juhla, joten pidäthän huolen, että joku kaasoista tai bestmaneista jakaa nessuja kirkon eteisessä. Lisää särmää nessuihin saat pienillä jutuilla, lue Jannican TÄMÄ postaus aiheesta.

♡ Kukkarenkaat ovat tällä hetkellä pop. Haluan myös niitä meidän häihin ja aionkin käyttää juuri TÄTÄ Jannican diy-postausta apuna niiden tekemiseen.

♡ Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä hÄISSÄ-arvat! Siis mitä? Mene, lue ja inspiroidu TÄSTÄ Jannican hauskasta ideasta.


Kiitos Elisalle ja Jannicalle avusta tämän postauksen tekemiseen! Näistä upeista Diy-postauksista on varmasti ollut jo/ ja tulee tulevaisuudessakin olemaan paljon iloa monille. Itse en ole kovinkaan diy-henkinen, mutta mun diy-postaukseen läpinäkyvistä kutsuista pääset TÄSTÄ. Nähtäväksi jää, mitä muuta meidän häihin tulen itse tekemään/askartelemaan.

Pssst! Elisa ja Jannica molemmat käyvät läpi bloggeissaan omia häitään, kannattaa ehdottomasti lueskella ja inspiroitua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti