keskiviikko 9. lokakuuta 2019

ENSIMMÄINEN HÄÄTIIMI KOKOONTUMINEN

1

2

4

3

Eilen oli tasan 10kuukautta jäljellä meidän häihin, joten päätettiin pitää ensimmäinen häätiimi kokoontuminen meidän kaasojen ja bestmanien kanssa. Vaikka kaikki ovatkin toisilleen jo entuudestaan tuttuja, niin oli kiva nähdä jo tässä kohtaa ennen häitä koko porukalla ja samalla kilistellä vähän kuohuvaa. Nyt kun kaikki ovat nähneet toisensa kasvotusten ja tietävät varmaksi ketkä kaikki häätiimiin kuuluu, niin kaasojen ja bestmanien on helpompi kommunikoida toistensa kanssa.

Olikin kiva kuulla, että yksi kaasoistani oli jo heti eilen illalla tehnyt oman ryhmän kaasoille & bestmaneille, jossa voivat suunnitella mm. polttareidemme ajankohtia. Koska meillä on M:n kanssa lapsi, meidän polttarit eivät voi osua samalle viikonlopulle. Joten kaasojen ja bestmanien yhteistyö on juuri siinäkin asiassa on hyvin tärkeää.

Koko porukalle jaoimme myös pienet muistamiset heidän lähtiessään. Kaasojen lahjakassit sisälsivät mm. häihimme tarkoitetut helmikorut. Halusin jotain yhteneväisyyttä kaasojeni kanssa hääpäiväksi, joten päädyin myös ostamaan kaasoilleni helmikoruja, toki aivan erilaiset kuin omani ja eivät ihan aitoja helmiä.

Meillä on niin mahtavat ystävät, joten häiden suunnittelu ja toteutus tämän häätiimin kanssa tulee varmasti olemaan ikimuistoista ja hauskaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti