perjantai 13. syyskuuta 2019

MIKÄ IHMEEN VAIMOMEKKO?

Kuulostaako vaimomekko tutulta? Jos ei, niin ei hätää! Mäkin törmäsin kyseiseen termiin vasta viime keväänä. Enkä yhtään ihmettele, ettei kyseinen termi ole monelle tuttu. Googlettelu suomenkielellä ei hirveämmin tuloksia tuota. Joten luulenpa, että vaimomekko on muualta päin maailmaa meille rantautunut, kuten lähes kaikki muukin.

Vaimomekolla tarkoitetaan hääpäivästä seuraavan päivän mekkoa, joka on myös väriltään valkoinen. Muita kriteerejä vaimomekolle en löytänytkään valkoisen värin lisäksi. Ideana siis on, että vasta vihitty morsian pukeutuu myös valkoiseen seuraavana päivänä. Jostain myös bongasin, että jotkut morsmaikut lähtevät häämatkalleen valkoiseen pukeutuneena.

Mun hääpukuni on itsessään hyvin kevyt ja ''helppokulkuinen'', joten pystyn juhlimaan sillä koko hääpäivämme. Mulla ei siis ole tarvetta hääpäivänä vaihtomekolle. Ja kerranhan sitä (toivon mukaan) naimisiin mennään, niin tottakai haluan juhlia koko päivän ostamassani morsiuspuvussa.

Koska mulle ei vaihtomekkoa tule, niin olenkin lämmennyt ajatukselle vaimomekosta, jonka aionkin itselleni näillä näkymin hankkia. Haluan nauttia hääkuplastani myös seuraavana aamuna/päivänä, ja mikäpäs paremmin pitääkin hääkuplassa, kuin toinen valkoinen mekko!

Koska morsiuspukuni on kaunis, mutta simppeli, niin haluan myös tulevan vaimomekkoni olevan. Bubbleroomilla onkin omaan makuuni mieluisia mekkoja ja P-A-L-J-O-N! Teinkin teille pienen kollaasin, jos joku muukin saattaisi innostua mahdollisesta vaimomekosta.

kuuu

Miltä ajatus vaimomekosta teistä kuulostaa? Turhaa vai ei?

Ihanaa alkavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti