keskiviikko 4. syyskuuta 2019

KAASOILUA - JENNIN & NIKON HÄÄT

100

1000

_MG_5194

Viime viikonloppuna oli tosiaan tämän vuoden 'the hääviikonloppu', kun juhlimme ystäväni häitä. Hyvä päätös kesälle, eikö? Nyt on kaasoilut kaasoiltu ja saan siirtää virallisesti ajatukseni kaasonhommista, omiin hääsuunnitelmiin. Muutaman kuvan ja sanasen halusin kuitenkin vielä tulla jakamaan tänne bloginkin puolelle. Mä nimittäin nappailin kuvia aina välillä hääpäivän aikana omia koulunäyttöjäni/portfoliota varten, joita mulla on tarkoitus marraskuun puolella toteuttaa/näyttää.

J&N:n häät olivat todella viihtyisät. Tultiin kaikkien kaasojen ja bestmanien kanssa ihan hyvin toimeen koko viikonlopun, vaikka emme kaikki toisistamme pidäkkään. Vierailla näytti olevan hauskaa ja ruokakin oli maistuvaa! Toki muutamia kömmähdyksiä päivän aikana sattui, mutta kenenpä hääpäivä olisikaan 100% täydellinen? Eiköhän ne pienet häslinkit kuulu itse asiaan? Hyvin kuitenkin kaikista matkaan tulleista mutkista eteenpäin selvittiin, kun vähän improvisoitiin. Morsian ja sulhanen kuitenkin pystyivät nauttimaan omasta päivästään, joka onkin tärkeintä.


blogi

Heidän hääteemanaan oli puu ja värimaailmana violetti. Puisia yksityiskohtia oli mm. numeroidut mölkyt, puukiekot ja leikkauskakku oli 'kanto'. Violettia näkyi mm. meidän kaasojen mekoissa ja kirkossa pitämissämme hartiahuiveissa, serveteissä, mölkkyjen ruseteissa.

Ohjelmanumeroina oli salatehtävät, puheet, häävalssit, tutustumisleikki, kenkäleikki, morsiamen ryöstö, kimpun & sukkanauhan heitto, polttariporukoiden kilpailu keskenään. Oma suosikkini oli ehdottomasti polttariporukoiden kilpailu, jossa kilpailimme poikia vastaan. Ja kuten arvata saattaa, niin tietysti me naiset veimme voiton!

20

jenniniko
Toivottavasti itse hääparilla oli ikimuistoinen hääpäivä! Nyt voitte ainakin huokaista, että häästressit on takanapäin. 

Psst. Jos häävalokuvaaja on etsinnässä Satakunnan alueella, mulla on muutamia viikonloppuja vielä vapaana kesä-heinäkuussa 2020. Elokuulle 2020 en ota yhtäkään viikonloppua omien häiden takia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti