keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

SULOISEN KUKKAISTYTÖN SULOISET KENGÄT

Heippa ja ihanaa alkanutta heinäkuuta! Musta tuntuu, että kesä on ihan just ohi ja en oo päässyt siitä vielä edes nauttimaan! Mulla alkoi juhannuksena vasta kesäloma koulusta ja mun tuurillani myös sairastin mahatautia koko juhannusviikon.. Eipä tarvinnut siis juhlistaa keskikesää tänäkään vuonna.

Mutta jos jotain huonoa, niin seuraa sitä myös jotain hyvääkin! Jos näin voi sanoa, niin kiitos mun sairastelun ja peiton alla hengailun, huomasin juhannussunnuntaina Minna Parikan fb-sivulta juuri alkaneen alen mainoksen, jopa -50% alennuksia kengistä. Äkkiä huomasinkin itseni klikkailevan Parikan verkkokauppaan ja löysin, kuin löysinkin kengät! Tällä kertaa en toki itselleni, vaan meidän V:lle.

7

5

Mä en edes muista kenkien aleprosenttia, mutta sen muistan, että kengät maksoivat VAIN 80€!!! Siis vitsit, mikä löytö! Oon niin iloinen, että mun sisäinen alehaukka onnistui taas kerran tehtävässään. 

Mä myöskin niin tykkään ajatuksesta, että äiti ja tytär molemmat kävelevät alttarille samistellen, Parikat jaloissaan. 

Päivä ei kuitenkaan ole pelkästään mulle ja M:lle tärkeä päivä, vaan myös meidän lapselle. Onkin onni saada oma lapsi osaksi ikimuistoista ja rakkauden täytteistä päivää! Mä kun aina ajattelin, että ensin avioliittoon, seuraavaksi omakotitalo ja sitten lapsia. Elämää ei voi kuitenkaan käsikirjoittaa etukäteen ja lapsia ei tuosta noin vain tehdä, niitä saadaan, jos se onni suodaan.. Me ollaan siis jo nyt niitä onnekkaita ja saadaan meidän rakkain pieni osaksi tätä kaikkea! Joten tottakai häneen myös panostetaan rahallisesti, eikä vain pelkästään meihin.

6

8

Vaikka materia ei ole elämässä tärkeintä, niin hääpäivänä haluan kaiken olevan mahdollisimman kaunista. Sitä ovat myös oman kukkaistyttömme V:n kengät. Näitä ei edes raaski myydä eteenpäin, vain ne säästetään. 

V:n juhlapukeutumisesta tulee myös aikanaan lisää postauksia. Stay tuned!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti