sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

EI KIITOS RIISIÄ MEIDÄN HÄIHIN

Olenkin jo aikaisemmin kertonut TÄSSÄ postauksessa, että riisin heitto ei tule ole olemaan osana meidän vihkitilaisuutemme loppua. Emmekä myöskään aio korvata riisiä millään toisella jyvällä tai vastaavalla, VAAN meillä tulee olemaan huiskutuskepit ja ehkäpä myös saippuakuplat! 

Saippuakuplat ovat vielä toistaiseksi vahvasti harkinnan alla, koska tuulisella ilmalla ne olisivat ns. hyödyttömiä ja olen myöskin pohtinut sitä, että kuinka paljon niistä voi tulla ilkeitä tahroja vieraiden vaatteisiin, saatika sitten meidän pukuihin..
Tuurista löysin kuitenkin pienen 8kpl paketin halvalla, joten päätin sen mukaani kotiuttaa, tuli niille käyttöä tai ei. Lähempänä häitä ostan niitä sitten lisää, jos niiden käyttämiseen ylipäätänsä päädytään ja mikäli niin ei käy, myyn nämä puolestaan hääkirpparilla eteenpäin.
   
1

Mutta huiskutuskepit sitten taas, ne tulee olemaan se meidän ''juttu''. Niitä ostinkin tuossa keväällä ensimmäisen satsin lähempään tarkasteluun ja ihmettelyyn. Tulos olikin nopeasti melko selvä, joten yep näihin me 100% päädytään. Tarkoitus olisikin pian laittaa uusi tilaus pystyyn ja tilata vielä muutama paketti lisää.

2

Huiskutuskepeillä on aika mukavasti hintaa, niinkin pieneksi esineeksi, kuin se onkaan.. Joten jos yhtään enemmän olisin askarteluihminen, tekisin nämä itse alusta loppuun ja käyttäisin ehdottomasti blogikollegani Jannican supermahtavaa DIY-ohjetta ja siihen pääset TÄSTÄ

Millä te olette korvanneet riisin häissänne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti