perjantai 31. toukokuuta 2019

SAVE THE DATE-KUVIA JA HÄÄSUUNNITTELUIDEN KUULUMISIA

Viikko sitten torstaina tapasimme upean hääkuvaajamme Pia Taimin kihla/save the date-kuvauksien merkeissä. Minä ja Pia oltiin jo kertaalleen tavattu toisemme kahvikupposen äärellä, jolloin kemiat kohtasivat heti ensi kättelyssä. Nyt M pääsi vuorostaan tapaamaan uuden hääkuvaajamme ja pääsi heti kameran eteen.

Mä oon jo viime vuodesta haaveillut kihla/save the date kuvista, jotka olisi omenapuutarhassa otettu. Onneksi Pia oli heti innokkaana messissä toteuttamassa mun haaveista totta. Kerran jopa siirsimme sovittua kuvauspäivää, koska omenapuut eivät tietenkään vielä silloin kukkineet, kuin olisi pitänyt. Syynä ehkäpä kylmät ilmat?      

jasmine_K5A0005

Tietenkin juuri uudelleen sovittuna ajankohtana satoi vettä, mutta ainakin kukat olivat jo auenneet. Päätimme kuitenkin uhmata vesisadetta ja onneksi teimme niin! Oon nimittäin hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen, eikä kuvista edes huomaa sadetta. V istui myöskin rattaissaan suojakatos pään päällä melko huolettomana, sateesta viis. 

Meidän oli kyllä tarkoitus viedä V vanhemmilleni hoitoon kuvauksien ajaksi, mutta M onnistuneesti ajoi vanhempieni kodin ohi (kultakalan muisti) ja päätimme olla tekemättä u-käännöstä, jos olisi edes pieni tsäänssi, että saisi muutamat kuvat ilman, että taivas repeää yläpuolella. Voitettiin me tällä jopa 5min aikaa ilman sadetta, wuhuu!

jasmine_K5A0038

Kuvauksien ajan mä ihailin Pian rautaista ammattitaitoa, miten sulavasti hän osasi ohjailla meitä. Meille ei ole opetettu koulussa vielä ollenkaan mallien ohjausta, joten oli myös kiva päästä ihailemaan oikeaa valokuvauksen ammattilaista työssään.

Meillä oli kokoajan rentoutunut ja hyvä fiilis Pian seurassa, joka onkin mun mielestä yksi tärkein kriteeri hääkuvaajan suhteen. Meidän ei tarvitse jännittää yhtään meidän hääpäivänä kuvaajaa ja voidaan luottaa siihen, että saadaan oikeasti upeita kuvia muistoksi tärkestä päivästämme. Kuten instagrammissa sanoinkin, oon niin kiitollinen, että Pia oli vielä vapaana juuri meidän päivänämme! Kerrankin meitä onnisti jonkin asian suhteen. Kaikki huolet ja stressi kuvaajan suhteen on tipotiessään, mitä vielä oli maaliskuun lopussa/huhtikuun alussa.

jasmine_K5A0063

Jotain muutakin mahtavaa näiden kuvien lisäksi on tapahtunut viime aikoina. Löysin mun hääkorvakorujen kaveriksi sittenkin kaulakorun, vaikka se olikin alunperin ehdoton nounou. Kyllä, kelkka kääntyi ja lujaa, tiedetään. Löysin vain niin hyvän hintaisena kauniin ja simppelin helmikaulakorun, jolle en  vaan voinut sanoa ei. Kaulakorun lisäksi..

jasmine_K5A0123

Meidän kirkkolaulajaksi vahvistui vanha ylä-aste aikainen koulukaverini, kenellä on kaunein kuulemani ääni! Hän on varmasti monelle tuttu 2017 vuoden Idolssista. Arvaatteko kuka? ;-) Oon vaan niin huojentunut tiedosta, että hän pääsee kuin pääseekin osaksi meidän vihkitilaisuuttamme ja on osana kauniilla lauluäänellään tekemässä päivästämme unohtumattoman.

<3 Ihanaa, kun hääsuunnitelmat vaan loksahtelevat paikoilleen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti