perjantai 1. helmikuuta 2019

SUOMEN UPEIMPIA JUHLAPAIKKOJA

(Postaus on tehty kaupallisena yhteistyönä Venuu.fi kanssa ja sisältää referral-linkkejä)

Nyt olisi vuorossa vähän erilaista postausta, josta voi olla hyötyä monelle vielä juhlapaikkaansa etsivälle. Mä nimittäin listasin juuri teitä varten muutamia juhlapaikkoja Venuu.fi sivustolta, jotka ansaitsivat mun mielestäni tulla mainituksi!

Puimalan ulkonäkö suorastaan huutaa maalaisromanttis-tyylisiä häitä itselleen! Eniten mua kyseisessä juhlapaikassa viehättää juurikin vanhahko ulkonäkö ja kuinka paljon sitä pystyy muokkaamaan omannäköiseksi koristeluilla. Hirret mahdollistavat monen moisen koristelun aina roikkuvista valoista harsoihin. Kattokoristeet kun eivät ole monessa tilassa itsestäänselvyys, esim. meidän juhlapaikasta en ole vielä varmistanut onko kattoon mahdollista laittaa valoja tai harsoja, tai halutessa molempia.

Puimalan plussat:
+ mahtuu jopa istuen 300 vierasta
+ saa viedä omat juomat ja ruoat


Voi unelma! Miksei meillä Porissa ole tälläistä juhlatilaa? Puutarhapaviljonki sopii hyvin pieniin, lähimpien ihmisten kanssa vietettäviin hääjuhliin. Jos kirkkovihkiminen ei oo sun pala kakkua, niin miltäpä kuulostaisi vihkiminen omenapuunkukkien alla?

Puutarhapaviljonkin plussat ja miinukset:
+puutarhamiljöö
+valloittava luonnonvalo
- ei mahdollisuutta omiin ruokiin/juomiin.


0eab3974d63ef1f2ae7cc2db72e8a0781140d106

Pirunkirkon juhlasali, melkoinen nimi näin kauniille paikalle, eikö? Täällä mä taas harmittelen, että näin kaunis juhlapaikka on niin kaukana meistä. Häät Suomenlinnassa ei kuulostaisi hassummalta.

Pirunkirkon plussat:
+ehdottomasti ulkonäkö
+kevyt äänentoisto, videotykki, mikrofoni
+omat juomat ja ruoat sallittu


056e642d4124461f74f9803961eae3bf9d7308e7

Wow, mitkä tiiliseinät! ''Tenalji von Fersen kuuluu saarten arvokkaimpiin rakennuksiin, ja sen holvatut salit ovat linnoituksen komeimpia.'' En epäile ollenkaan, jo tästäkin kuvasta näkyy kuinka upeasta tilasta on kyse. Täälläkin kelpaisi kenen tahansa juhlia!

Tenalji von Fersenin plussat:
+esiintymislava ja tanssilattia
+täälläkin omat juomat ja ruoat mahdolliset
+kevyt äänentoisto


8c46de8ef3ab7ddd364443fad9ec87d2692aa653

Vähän erilainen kuin edelliset, miksi? Rauhanaseman sali muistuttaa kattolampuiltaan, värimaailmaltaan ja vanhahkolta tyyliltään hyvin paljon meidän juhlapaikkaamme. Sen takia päätin myös listata kyseisen juhlapaikan mukaan.

Rauhanaseman salin plussat:
+omat ja ruoat on myös täälläkin sallittu, jee!
+valoisa tila
+hempeä värimaailma


9516c6d5e7b253688acba2e69746dbb97ee9b2ac

Jos vielä vähän lisää Suomenlinnaa.. Tämä on viimeinen lupaan sen! Mutta myllysali.. Kerrassaan upean näköinen tila ja mikä ihana luonnonvalo ikkunasta tuleekaan! Täällä ainakin meidän häävieraat mahtuisivat meidän kanssa juhlimaan.

Myllysalin plussat ja miinukset:
+ulkonäkö
+omat ruoat ja juomat saa myös kiikutettua tänne
-istuen vain 72hlö


d42b0f9813d3fe34a8a7afd2b79f323e12f676d6

Talvipuutarhassa ei ainakaan ole pulaa luonnonvalosta. Joku varmasti ihmettelee, miksi mä höpötän koko ajan luonnonvalosta? No, näin kuvallisen ilmaisun opiskelijana se luonnonvalo on vaan paras työväline, ainakin mun mielestäni. Täällä varmasti saisi onnistuneita hääkuvia!

Talvipuutarhan plussat ja miinukset:
+istuen mahtuu jopa 300hlö
+ehdottomasti ulkonäkö
+luonnonvaloa tulee lähes joka puolelta
-ei omia juomia, eikä ruokia


419a29da35b8c401d2f0b948a1db3b9d1419dcb2

Täälläkin mä mielelläni juhlisin häitäni! Mulla tuntuu toistuvan tietty sama kaava näissä juhlapaikoissa, mutta jotenkin muhun vaan kolahtaa niin kovaan tiili/kiviseinät, vanhat ikkunat, ja nähtävästi kulttuuriperinnölliset rakennukset. Mun mielestä parvi tekee tilan myös mielenkiintoiseksi.

Vanhan viinatehtaan plussat:
+istuen mahtuu 170hlö
+kevyt äänentoisto, mikrofoni, videotykki
+saa viedä omat juomat ja ruoat, wuhuu!


845d0f7ee9b171462267c079991d06d4787d341c

Toiseksi viimeistä mennään! Nyt päästäänkin Vanajan linnan juhlasaliin, mikä on myös linnan suurin sali! Yllätys yllätys täältäkin löytyy tiiliseiniä, mitkä herättivät mun mielenkiintoni. Juhlasalissa on mun mielestäni kivat tuolit, jotka on helppo huputtaa halutessaan, jos haluaa luoda tietynlaisen värimaailman.

Juhlasalin plussat ja miinukset:
+A-oikeudet
+kevyt äänentoisto, videotykki, wi-fi
+majoittumismahdollisuus
-ei omia juomia ja ruokia, mutta onneksi on edes ne a-oikeudet!


Annnnddd the last one! Kerrassaan upea Etu-Koskelan tila! ''Tilalla itsellään on kiehtova pitkälle kantautuva historia. Entisöimme tilan viimeisen vuoden aikana joten se ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi''. Kuvien perusteella ei ainakaan mua. Päivävuokrakaan ei kuulosta yhtään hullummalta!

Tilan plussat:
+vieraita mahtuu istuen 150hlö
+se tärkein, saa viedä omat juomat ja ruoat
+täältäkin löytyy kevyt äänentoisto, sekä myös pro äänilaitteisto

Mä voisin jatkaa tätä postausta loputtomiin, mutta annan myös teille mahdollisuuden mennä itse selailemaan Venuun valtavaa tarjontaa. Jospa sieltä löytyisi just teille se, mitä olettekin etsineet. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti