maanantai 18. helmikuuta 2019

MITÄ TARTTUI MUKAAN MESSUILTA?

Nyt olisi viimeisen messupostauksen vuoro ja esittelyssä mun messuostokseni. Mähän en ollut edes ajatellut pienessä mielessäni löytäväni yhtään mitään messuilta. Olihan mulla jo mekko ostettuna, sormuskin on ja oho, no nyt on myös hääpäivän korvakorut! Me pysähdyttiin ihan sattumalta Timanttisten pisteeseen ja jäinkin ihastelemaan korkeassa lasivitriinissä olleita helmikoruja. Mä olin jo aiemmin päättänyt, että haluan hääpäivänä jotain helmikoruja ylleni ja nyt sitten sattumalta löysinkin itselleni mieleiset Gaura Pearlsin korvakorut -20% messualella.

BLOGIJUTTU120219063

BLOGIJUTTU120219060

Ihanan simppelit, eikö? Mä tuun luottamaan mun tulevassa häälookissa yksinkertaisiin ja hillittyihin asusteisiin, joten nämä korvakorut olivat oikein nappivalinta! Toki, kengät voivat ehkä tehdä pienen poikkeuksen sääntöön, mutta menköön.

Mä vähän vielä painin idean kanssa, että haluanko näille kaveriksi rannekorun vaiko en. Kaulakoru on ainakin ehdoton nounou, vaikka normaalisti niitä rakastankin pitää. Saas vielä nähdä mihin päädyn! Tällä hetkellä ajatuksena kuitenkin on, että nämä riittävät vihkisormuksen kaveriksi.

Helmikorvakorujen lisäksi, Tampereen teatterin messupisteen mainonta osui ja upposi. Nimittäin eilen käytiin ostamassa liput Anna Kareninaan, jota mennään katsomaan huhtikuun lopulla. Mä rakastan Anna Kareninaa (vaikka tarina onkin todella surullinen) ja onneksi pitkän suostuttelun jälkeen sain M:n suostumaan lippujen ostoon. Varattiin myös eilen samaan syssyyn Lapland hotellista huone, joten melko ihana viikonloppu tulossa taas parin kuukauden päästä 

Mitäs pidätte mun helmikorvakoruista? Entäs onko joku teistä käynyt jo katsomassa Tampereen teatterissa Anna Kareninan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti