maanantai 11. helmikuuta 2019

BLOGIMIITIN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

(*Yhteistyössä Häät.fi, Tampereen Häämessut ja Häät-blogiyhteisö. Blogillani saamat palvelut/hyödyt näet *merkinnästä)

Mä ajattelin toteuttaa muutamassa eri postauksessa messuviikonlopun tapahtumat. Enemmän ehkä työtä mulle, mutta samalla myös enemmän lukemista teille! Toivottavasti tykkäätte! >

Tosiaan viime perjantaina lähdettiin M:n kanssa auton nokka kohti Tamperetta ja häämessuja. Meidän ensimmäinen määränpäämme oli etsiä meidän *huoneistohotelli, joka sijaitsi melko keskustassa. Pari kertaan ajoimme harhaan mahdollista parkkipaikkaa etsiessämme ja lopulta tajusimme helpoimmaksi viedä auton ns. ''vuorokausisäilytykseen'' näsilinnankadulla sijaitsevaan parkkitaloon. Onneksi parkkitalo sijaitsi melko lähellä meidän *huoneistohotellia Forenomia, jossa saimme M:n kanssa yöpyä. *Puutarhakadun Forenom oli todella siisti ja sisustukseltaan/ulkonäöltään hyvin nykyaikainen. Meidän asuntomme oli 603, joka ainakin yllätti meidät hyvin positiivisella tavalla! 

IMG_0913
Mä mielelläni olisin esitellyt asuntoa teille enemmän, mutta en kerinnyt perjantain aikana nappaamaan yhtäkään kuvaa luonnonvalossa ja lauantaiaamuna lähdettiin melko kiireellä hakemaan autoa ja etsimään aamupalapaikkaa.

Melkein heti, kun löydettiin Forenomille mun pitikin jo tilata itselleni taksi, etten myöhästyisi sovitusta yhteisestä ruokailusta *ravintola Porossa. Toki mä taisin silti vähän myöhästyä, vaikka olinkin ensimmäisten saapuneiden joukossa. Koko perjantain mulla pyöri perhoset vatsassa, mutta heti kun tapasin Epähäät-blogin Annukan ja Metallipäät menee naimisiin-blogin Sannan, mun perhoset olivat ykskaks tipotiessään.

IMG_0814

Reissuun lähtiessä mä annoin itselleni täydet vapaudet syödä, sekä juoda kaikkea, mitä en ole nyt hetkeen normaalisti syönyt. Ja voi juku kuinka hyvältä kaikki maistuikaan! 

IMG_0832

*Alkuruoaksi meillä oli kermaista metsäsienikeittoa ja savuporovoita. 

IMG_0836

*Pääruokana meillä oli poronkäristystä perunamuussilla, puolukoilla ja suolakurkuilla.

IMG_0844 

*Ja jälkiruokana meillä oli suussa sulavaa suklaa- mustikkakakkua.

Ruokailun aikana tutuistuimme toisiimme ja kuumimpana puheenaiheena tietysti oli tietysti mikäs muukaan, kuin häät. Erittäin maittavan ruokailun päätteeksi jakauduimme muutamaan eri autoon ja jatkoimme matkaa vielä TähtiAreenalle katsomaan, että missä mallissa lauantaina alkavat häämessut olivat. Oli mielenkiintoista päästä seurailemaan eri osastojen rakentamista ja päästä napsimaan kuvia omassa rauhassa ilman, että ketään hyppää kuvan eteen. Onneksi mulla kamera lauloi, meinaan lauantain kuvailut jäikin vähemmälle.

Messualueella saimme myös lauantaiksi media-passit, sekä pysäköintilipukkeet ja muutenkin vähän infoa seuraavasta päivästä, mihin tulla ja mihin aikaan. Mä myös hamstrasin luvan kanssa muutamat vanhemmat *HÄÄT-lehdet itselleni mukaan huoneistohotellille iltalukemiseksi.

Takaisin *huoneistohotellille päästyäni löysin matkaseurani, aka rakkaan tulevan aviomieheni sohvalta jo nukkumassa. Jostain kumman syystä ei enään lähdetty kiertelemään kaupunkia, mikä meillä oli alunperin suunnitelmissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti