sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

HÄIDEN TYYLI & VÄRIMAAILMA

Tänään mä halusin tulla jakamaan teille meidän häiden tulevan tyylin, sekä värimaailman!

gr

Meidän hääteema on rustiikki ja värimaailmana toimii valkoinen, ruskea ja vihreä. Poikkeuksena värimaailmaan on kaason ja morsiusneitojen mekot, mistä lisää tulevaisuudessa. Muhun on aina iskenyt enemmän maalaisromanttiset hääjutut, tietty maanläheiset sävyt ja tietynlainen ''koruttomuus''. Joten meidän häissä ei tulla näkemään vaaleanpunaista tai minkäänlaista bling blingiä.

Meidän juhlapaikkamme pääsalin seinät ovat vihreät, joten se on yksi syy minkä takia päädyin vihreään. Toki jottei liika olisi liikaa, niin vihreän väri tulee ainoastaan näkyville luonnonkukien mukana. Ehkäpä jopa kynttilöiden ja tuikkujen, we'll see!

Ruskea pääsekin esille monissa koristeissa, joita oonkin jo hamstrannut yhden laatikon täyteen, hups. Meillä tulee olemaan paljon juuttikankaisia koristeita, esim. juuttikankainen kaitaliina ja erillaisia viirejä.

Valkoinen tulee ainakin näkymään pöytäliinoissa, serveteissä, kynttilöissä, luonnonkukissa ja tietty mun hääkimpussa. Häämekon sävystä en vielä ole varma, haluanko valkoisen vai vai... Kuitenkin nämä kolme väriä tulevat näkymään koristeluissa, enemmän tai vähemmän.

  nimetön
   Kuvat we<3it

Nämä postaukseen päätyneet kuvat kertovatkin aika paljon mun omasta maustani häiden suhteen. Paljon luonnonkukkia, kynttilöitä, lämminhenkinen tunnelma ja maanläheisyys. Mä haluan luoda juhlatilasta viihtyisän ja ennen kaikkea, juurikin meidän näköisen.

Ootteko muuten seuranneet maanantaisin TV5 tulevaa unelmahäät sarjaa? Mitä mieltä olette kyseistä sarjasta? Innolla odotan jo huomista jaksoa, viikon kohokohta, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti