maanantai 6. tammikuuta 2020

MITEN OMA PÄÄTYÖNI NÄKYY OSANA MEIDÄN HÄITÄ?

En tiedä, olenko ennen täällä blogin puolella puhunutkaan omasta päätyöstäni, mutta instagrammin puolella mua seuraaville ei ole ainakaan jäänyt epäselväksi mun työpaikkani. Nykyisessä työpaikassani olen työskennellyt 1,5vuotta ja tuohon aikaan mahtuu kolme eri työpistettä, joista tällä hetkellä on kaksi (2) pystyssä.

Annan vinkin, kahvi liittyy hyvin vahvasti.. Arvaatteko jo?


original
(kuva: weheartit)

No, missäpä muuallakaan, kuin Porin Paahtimolla.

Kahvi tulee siis olemaan osana meidän häitämme. Tässä 1,5 vuoden aikana olen saanut myös M:n koukuttumaan oikeasti h-y-v-ä-ä-n kahviin. Viime keväänä ostimme kotiin oman kahvimyllyn ja meillä on aina kolmea (3) eri kahvipapua hyllyssä. Joten meillä juodaan aina tuoretta, vasta jauhettua kahvia. Tällä hetkellä meiltä löytyy Puuvillan tummapaahtoa (lemppari!), Intialaista Monsoon Malabaria ja Indonesia Raja Gayoa (luomua).

Paahtimossa ja toisessa kahvilassamme on vertaansa vailla olevat sisustukset, joista olen myös itse saanut inspiraatiota meidän häihimme. Häidemme tyyli tulee olemaan maalaisromanttisen ja bohon sekoitus. Toivottavasti enemmän bohoon menevä. Joten kaikki kahviin liittyvä, sopii paremmin kuin hyvin juhlamme ilmeeseen!


Miten se kahvi sitten tulee näkymään?

- Kahvipapuja tuikkukippoihin. Tässä kohtaa paremminkin nimike koristepavut on parempi, eli pavut joiden paahtaminen on syystä tai toisesta epäonnistunut. Emme haaskaa hyviä papuja!

- Jälkiruokakahvit tilataan ilman muuta Paahtimolta. Luultavasti Puuvillan tummaa.

- Kahvipapusäkkejä osana juhlapaikan ilmettä. Meillä on juuttikaitaliinat pöydissä, joten myös kahvipapusäkit sopivat koristukseen.

- Kahvipaputynnyreitä myös osana ilmettä. Näitä Paahtimollemme tulee vuodessa vain 1kpl, joten näitä ei ole myytävänä, mutta saan onneksi lainaksi juhlaamme varten.

-Vieraslahjat. En vielä tiedä tuleeko niitä vai ei, mutta niihinkin liittyisi kahvi vahvasti.

Parastahan olisi, jos joku työtoverini tulisi vielä häihimme erikoiskahvikoneen kanssa tekemään vieraille espressoja tai cappuccinoja! Tämäkään ei siis ideana olisi mahdoton, joten katsotaan.. 


Kahvilatyö on siis tällä hetkellä päätyöni, valokuvausopintojen ohella. Tulevana valokuvaajana on myös häihimme satsattu valokuvaukseen. Häidemme valokuvaaja on upea Pia Taimi Visuals ja videokuvaajana toimii luokkakaverini Kristian Wallin, joka on myös opiskellut elokuvapuolella.

Onko siellä ruudun takana jollain muulla sellainen työ, mikä myös voi näkyä hääpäivänä?


Pssst. Olethan jo käynyt äänestämässä blogiani vuoden hääblogiksi 2020? Kilpailubanneri löytyy blogini oikeasta sivusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti