sunnuntai 11. helmikuuta 2018

VAUVAVUOTEMME TURHAKKEET

Mä ajattelin tulla tähän väliin vähän höpisemään vauvajuttuja ja kertoa mitkä hankinnat ovat meillä olleet turhakkeita. Postauksesta on luvassa toinen osa myöhemmin, jossa sitten kerronkin mitkä puolestaan ovatkin olleet niitä meidän hyödykkeitä.

PINNASÄNKY - Kiitos perhepedin, neidin pinnasänky on ollut meillä se suurin turhake. Toki nyt se on jo osittain muuttumassa, kun pikku hiljaa opetamme neitiä nukkumaan omaan sänkyyn. Muutaman viikon ajan neiti onkin nukkunut hienosti alkuyön omassa sängyssään ja loppuyön meidän vieressä. Hiljaa hyvä tulee, eikö?

KÄTKYTHÄLYTIN - Joka oli siis aivan pakko saada tuomaan mielenrauhaa. Neidin nukkuessa meidän kanssa, tätä 150€ hutiostosta ei ole käytetty kertaakaan. 

ITKUHÄLYTTIMET - Yhtä turhat, kuin kätkythälytinkin. 

MOBILE - Yllättäen jotain pinnasänkyyn liittyvää. Toki nyt, kun vauvan askelin yritämme luopua perhepedistä, niin iltaisin mobile on päässyt osaksi vauvamme nukahtamisrutiinia.

TALKKI - Äitiyspakkauksen mukana tullut talkkipurkki, jolle meillä ei koskaan ole ollut tarvetta ja vaikka olisikin ollut, emme olisi sitä käyttäneet. Koska joidenkin tutkimuksien mukaan, talkilla voi olla yhteyksiä munasarjasyöpään.

PIKKUNIISTÄJÄ - Ennen nenäfriidan ostamista, ostimme Ainun pikkuniistäjän. Kyseisellä härpäkkeellä olisi helpompaa heittää vesilintua, kuin edes yrittää imeä vauvan nenästä räkää pois.

38990393192_c1923e0d80_o

SITTERI - Valitettavasti V ei koskaan oppinut tykkämään istumaan sitterissä, vaikka monen monta kertaa häntä siihen yritettiin opettaa. Onneksi me ei ostettu markkinoiden kalleinta sitteriä, joten harmitus ei ollut niin suuri.

KYLPYMITTARI - Myöskin äitiyspakkauksen mukana tullut tuote, jolle meillä ei ole kertaakaan ollut tarvetta. Ollaan ilman mittariakin osattu valuttaa sopivan lämpöinen kylpyvesi.

ÄITIYSPAKKAUKSEN VAATTEET - Vaikka mä aluksi olinkin todella innoissani äitiyspakkauksesta ja sen sisällöstä, niin lopulta ne vaatteet eivät sittenkään ollut meidän tyylisiä, joten laitettiin hyvä kiertämään. Toki toppahaalari ja toppatöppöset ovat olleet meidän käytössä viime kuukausina ihan pop, ja niitä luultavasti säästelläänkin jonkun aikaa.

50 KOON VAATTEET - Joita meiltä ei onneksi montaa löytynyt, kun neiti syntyi yliaikaisena melko hyvissä mitoissa, joten 50 koon vaatteet eivät viikkoa kahta kauemmin mahtuneen päälle.

VÄRIKKÄÄT RUOKALAPUT - Niiden kanssa syömisestä ei tule yhtään mitään. V keskittyy vain tuijottelemaan ja leikkimään ruokalapulla syömisen sijaan. 

HYPPYKIIKKU - Sitterin lisäksi hyppykiikku on ollut aivan ehdoton nounou meidän neidille, eikä viihdy siinä minuuttia kauempaa.

Mitkä asiat/esineet te olette kokeneet turhakkeiksi? Huippua sunnuntain jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista, miten eri asiat on eri ihmisille turhakkeita ☺. Meillä itkuhälytin ja sitteri ovat olleet hyvin käytettyjä, Itkari jo seitsemättä vuotta, milloin ulkona nukkuvalla vauvalla, milloin omaan huoneeseen harjoittelussa (lähinnä äidille mielen rauhaa tuomassa..). Sama itkuhälytin on muuten kestänyt kaikki nämä vuodet!

  Meillä turhimpia ovat olleet söpöt pannat ja mekot. On vaan epäkätevää pukea ryömivä vauva mekkoon ja pannat kiskotaan heti pois päästä 😂. Vaikka onhan ne söpöjä 💕.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee! Toiselle turhake voi olla toiselle suuri hyödyke :-) Oho! Onpas teillä osunut kohdalle hyvät ja pitkäikäiset itkuhälyttimet! Meillä ei vauva ole suostunut nukkumaan pihalla vaunuissa, toki lenkillä nukkuu mieluusti, mutta kun liike loppuu, niin..

   Ne ovat kyllä ihania! Itsekkin suosin mielummin enemmän tunikoita, kuin mekkoja. Jotenkin paljon käytännöllisempiä, vaikka suuresta erosta ei olekkaan kyse :-)

   Poista